Egtved

Hos wedressyou finder du et stort udvalg indenfor kvalitets herretøj til den moderne mand. Vi udvælger vores sortiment nøje, så du her på siden finder en håndplukket samling af de bedste mærker som eks. Egtved.

Vores speciale ligger i tøj til mænd, med kendte brands såsom Egtved, hvor du finder kvalitetsvarer til gode priser. Selvom vi er kvalitetsbevidste, er priserne en anden sag. Alle skal have råd til kvalitet på vores side, og derfor kan du altid finde gode tilbud på vores produkter.

Om Egtved

Det traditionsrige, danske firma Egtved har i mange år været lige med strømper og sokker i høj kvalitet, både i og uden for landets grænser. Egtved strømper har altid haft en overklasse tone, og har da også været manges foretrukne mærke, når habitten/smokingen var fundet frem. Dette skyldes dog ikke udelukkende et godt ry, men også bare, at Egtved fremstiller i flotte strømper, som både er behagelige og flotte, samtidigt med, at kvaliteten er helt i top.

Billige priser på Egtved

Hos wedressyou vil du altid være sikker på at finde gode tilbud, og dette er også tilfældet med vores produkter fra Egtved

Har du spørgsmål til vores produkter skal du være mere end velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@wedressyou.dk