JBS

Hos wedressyou finder du et stort udvalg indenfor kvalitets herretøj til den moderne mand. Vi udvælger vores sortiment nøje, så du her på siden finder en håndplukket samling af de bedste mærker som eks. JBS.

Vores speciale ligger i tøj til mænd, med kendte brands såsom JBS, hvor du finder kvalitetsvarer til gode priser på alt fra underbukser, tights, undertrøjer, t-shirts pyjamas og morgenkåber. Selvom vi er kvalitetsbevidste, er priserne en anden sag. Alle skal have råd til kvalitet på vores side, og derfor kan du altid finde gode tilbud på vores produkter.

JBS - Danmarks største undertøjsproducent

JBS Undertøjet A/S blev grundlagt i 1939 i Herning af danskeren Jens Bjerg Sørensen, som anvendte initialerne JBS i sit fulde navn til navngivningen af virksomheden. I sensommeren 1935 havde den 16-årige Sørensen forsøgt sig som landmand, men grundet sin astma valgte han i stedet at tage til Herning for at påbegynde en tilværelse som selvstændig i tekstilindustrien ved opstart af sin egen produktion af underbeklædning.

Virksomheden fik en tilstrømning af kunder i 1950'erne, da man kunne tilbyde en 30% prisnedsætning af ens produkter gennem rationalisering af produktionen (efter en præsentation af nogle amerikanere i 1952) samtidig med at man kunne levere i flere størrelser modsat mange af konkurrenternes daværende to størrelser: lille og stor. Da Sørensen døde i 1987 havde den ene af hans sønner, Claus Bjerg Sørensen, imidlertid overtaget ledelsen af virksomheden året forinden.

Undertøjet hos JBS er bland mange favorit, grundet deres gode komfort og kvalitet på materialer.

Et stort udvalg af JBS produkter

Hos wedressyou.dk tilbyder vi dig et stort udvalg af produkter fra JBS, som er tilpasset netop dine ønsker til undertøj. Vi har de traditionelle undertøj og t-shirts i klassisk sort/hvid design. Hvis du ønsker farverigt undertøj, så har vi ligeledes modeller.

Vores store udvalg af produkter fra JBS, betyder at du kan finde alt hvad du skal bruge til garderoben, om det er undertøj, sokker, nattøj eller t-shirts.

Maksimal komfort

Komforten er altafgørende for de fleste mænds valg af undertøj. Underbukserne skal gerne være behagelige at bære, undertrøjen skal føles lækker at have på, sokkerne skal være varme og din pyjamas skal være blød og rar. Komforten og behageligheden når du bærer dit tøj vil ofte være afgørende for, hvorvidt du fremover vil bruge tøjet mere eller mindre. Hos JBS er komforten i højsædet, og du får derfor en behagelig oplevelse hver gang, du tager dit undertøj på. Med bløde materialer, en pasform der sidder tæt ind til kroppen og muligheder for forskellige længder og former, er JBS’ produkter et resultat af god komfort og godt design.

Billige priser på JBS

Hos wedressyou vil du altid være sikker på at finde gode tilbud, og dette er også tilfældet med vores produkter fra JBS.

Har du spørgsmål til vores produkter skal du være mere end velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@wedressyou.dk

Ønsker du alternativer til JBS, har vi også produkter fra blandt andet Bjørn Borg