Sunwill

Hos wedressyou finder du et stort udvalg indenfor kvalitets herretøj til den moderne mand. Vi udvælger vores sortiment nøje, så du her på siden finder en håndplukket samling af de bedste mærker som eks. Sunwill.

Vores speciale ligger i tøj til mænd, med kendte brands såsom Sunwill, hvor du finder kvalitetsvarer til gode priser. Selvom vi er kvalitetsbevidste, er priserne en anden sag. Alle skal have råd til kvalitet på vores side, og derfor kan du altid finde gode tilbud på vores produkter.

Om Sunwill

Sunwill blev i 1963 etableret som en eksklusiv skræddervirksomhed. 26 år senere blev virksomheden opkøbt af F. Engel K/S. F. Engel K/S har siden 1927 produceret arbejdstøj. Man valgte efter overtagelsen af Sunwill at videreføre mærket og samlede derfor i 1995 Sunwills aktiviteter med firmaets andre aktiviteter i Haderslev, hvor man i forvejen havde en separat systue til fremstilling af herrebukser. Navnet Sunwill blev en del af F. Engel K/S’s brandportefølje og fortsatte som selvstændigt varemærke.

Billige priser på Sunwill

Hos wedressyou vil du altid være sikker på at finde gode tilbud, og dette er også tilfældet med vores produkter fra Sunwill.

Har du spørgsmål til vores produkter skal du være mere end velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@wedressyou.dk