Wrangler

Hos wedressyou finder du et stort udvalg indenfor kvalitets herretøj til den moderne mand. Vi udvælger vores sortiment nøje, så du her på siden finder en håndplukket samling af de bedste mærker som eks. Wrangler.

Vores speciale ligger i tøj til mænd, med kendte brands såsom Wrangler, hvor du finder kvalitetsvarer til gode priser. Selvom vi er kvalitetsbevidste, er priserne en anden sag. Alle skal have råd til kvalitet på vores side, og derfor kan du altid finde gode tilbud på vores produkter.

Om Wrangler

Wranglers historie begynder et gevaldigt hestespring tilbage i tiden, nærmere bestemt 1897. I det støvede North Carolina, USA, hvor cowboys var hverdagens helte, finder den 20-årige C.C. Hudson arbejde på en overall-fabrik. Han kaster sig over det ophidsende erhverv med at sy knapper i arbejdernes overalls. Daglønnen er på 25 cents. Men drømmene rækker videre end knappe-tjansen. Da firmaet lukker i 1904, køber den unge ihærdige iværksætter et par af symaskinerne, lejer nogle tomme lokaler på South Elm Street i North Carolina over en ydmyg købmandsforretning og etablerer firmaet Hudson Overall Company. Det varer ikke længe, før firmaet får stor succes og skifter navn til Blue Bell Overall Company. Historien lyder, at firmaet fik sit navn, da en gruppe jernbanearbejdere, der købte overalls af Hudson, hver gang de slog et smut forbi byen, forærede ham en klokke. Efter at have været et stykke tid på fabrikken blev klokken – lige som alt andet – dækket af blåt støv. Blue Bell. Denne klokke bliver i bogstaveligste forstand et kvalitetsstempel for Wranglers slidstærke jeans på indersiden af lommen. Stemplet ses stadig som en detalje i den ny kollektion som en hilsen til de oprindelige modeller, hvor lommen var syet i sejldug og bukserne blev brugt som arbejdstøj.

Billige priser på Wrangler

Hos wedressyou vil du altid være sikker på at finde gode tilbud, og dette er også tilfældet med vores produkter fra Wrangler.

Har du spørgsmål til vores produkter skal du være mere end velkommen til at skrive en mail til os på kontakt@wedressyou.dk